• Gratis verzending vanaf €30
  • Bezorging binnen 3 werkdagen*
  • Tot 30 dagen recht op retour
  • Gratis verzending vanaf €30
  • Bezorging binnen 3 werkdagen*
  • Tot 30 dagen recht op retour

FAQ (Veelgestelde vragen)

Heb je een vraag? Dan staat die hier misschien wel tussen!

Algemeen

Waarvoor kan ik op deze website terecht?

Voor hele handige producten, gadgets en hebbedingetjes met de optimale verhouding van prijs, kwaliteit en service om je leven makkelijker te maken.

Wat houdt de doorgestreepte prijs in?

Dit is de prijs die een andere aanbieder voor het product vraagt. Zoals je kunt zien, heeft Handig.net hele scherpe prijzen! Vind je het product voor een lagere prijs op een andere Nederlandse webshop? Laat het dan even weten.

Ik heb geen bevestigingsmail van mijn bestelling gehad. Wat kan ik doen?

Geen zorgen. Heb je al in je spam gekeken? Neem even contact op als die echt nergens te bekennen is.

Komen er meer producten beschikbaar?

Ja, dit is zeker de bedoeling. Hou de website en social media hiervoor goed in de gaten.

Betrouwbaarheid

Waarom kan ik nog (bijna) geen reviews vinden van Handig.net?

Handig.net is een start-up webshop die nog niet zo lang actief is. Dit betekent dat het nog niet heel bekend is en er ook nog niet veel reviews van zijn. Voel je vrij om daar een positieve verandering in aan te brengen.

Hoe weet ik of Handig.net betrouwbaar is?

Ondanks de afwezigheid van veel reviews zijn er daadwerkelijk manieren om erachter te komen dat Handig.net een betrouwbare webshop is.

Ten eerste zit je in een veilige omgeving, wat je aan het slotje linksboven kunt zien.

Ten tweede zijn kun je de gegevens van Handig.net, zoals het KVK-nummer, vinden op de pagina Over Handig.net.

Ten derde zijn er uitgebreide juridische documenten, zoals de algemene voorwaarden en het privacybeleid, opgesteld om onder andere de veiligheid van Handig.net en van jou te waarborgen.

Ten vierde voldoet Handig.net aan alle wettelijke eisen en verplichtingen, die te achterhalen zijn bij onder andere de Kamer van Koophandel.

Tot slot ben je natuurlijk vrij contact op te nemen via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@handig.net.

Doet Handig.net aan dropshippen?

Nee, zeker niet. De producten worden vanuit Nederland geleverd voor een zo snel mogelijke bezorging en meer controle over het proces.

Betaling

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen met iDeal, ApplePay, PayPal en Credit Card. Ondersteund door Mollie.

Zijn er cadeaukaarten beschikbaar?

Jazeker, alleen zijn ze nog niet direct in de webshop te koop. Laat even weten als je interesse hebt middels het contactformulier of via een mailtje naar service@handig.net. Dan kun je via een betaalverzoek een cadeau code krijgen met een waarde naar keuze.

Zijn er kortingscodes?

Op dit moment niet, maar hou hiervoor goed de social media van Handig.net in de gaten.

Contact

Waar kan ik terecht als er iets mis is gegaan met mijn bestelling of ik een andere vraag heb?

Als er iets mis is gegaan met je bestelling, is dat uiteraard niet de bedoeling! Excuses hiervoor. Laat dit even weten via het contactformulier of via een mailtje naar service@handig.net. Andere vragen of opmerkingen kun je daar ook kwijt.

Er wordt dan binnen twee werkdagen contact met je opgenomen. Vermeld je bestelnummer ook even als het om een bestelling gaat.

Waarom kan ik niet naar een telefoonnummer bellen?

Er is momenteel helaas vaak geen mogelijkheid telefoontjes op te nemen. Om deze teleurstelling te voorkomen, is er voor nu gekozen geen telefoonnummer te vermelden.

Contact opnemen kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@handig.net. Dan krijg je zo snel mogelijk reactie.

Ik heb na twee werkdagen nog steeds geen reactie. Wat kan ik doen?

Excuus! Dat is natuurlijk niet te bedoeling. Staat er ook niks in je spam? Stuur dan nog even een extra mailtje. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Kan ik Handig.net bezoeken?

Nee, dat is niet de bedoeling. Het adres dat bij contact staat vermeld is een privé huisadres dat alleen beschikbaar is voor post. Er wordt van je verwacht respectvol hiermee om te gaan. Het is wel mogelijk om bij de bezorgopties te kiezen voor ophalen. Dan is het mogelijk om op afspraak langs te komen om je bestelling op te halen.