• Gratis verzending vanaf €30
  • Bezorging binnen 3 werkdagen*
  • Tot 30 dagen recht op retour
  • Gratis verzending vanaf €30
  • Bezorging binnen 3 werkdagen*
  • Tot 30 dagen recht op retour

Over Handig.net

Welkom op Handig.net! Op deze pagina vind je informatie over deze webshop voor superhandige producten, tools, gadgets en hebbedingetjes.

Ontstaan

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Samuel en van jongs af aan heb ik veel belangstelling voor handige gadgets. Op een gegeven moment dacht ik: ‘ik kan toch niet de enige zijn die dit leuk vindt?’ Vanuit die vraag is bij mij de ambitie gegroeid om deze webshop te starten.

Mij viel het volgende op. De handige producten waarin ik geïnteresseerd was, zijn in Nederland vaak duur, als ik ze überhaupt kon vinden, en hebben ook nog eens een lange levertijd. ‘Dat kan anders!’, dacht ik. Bij Handig.net ben je niet alleen verzekerd van een lage, eerlijke prijs, maar ook van goeie kwaliteit, service en een snelle verzending. De ideale combinatie!

Missie

Handig.net wil je leven makkelijker maken op een betaalbare en snelle manier. Van koken tot lezen en van hygiëne tot klussen. Er wordt naar gestreefd de handige producten zo kwalitatief mogelijk en tegelijkertijd zo goedkoop mogelijk aan te bieden en zo snel mogelijk te leveren. Ook wil Handig.net goede service bieden en worden de handige producten kritisch gecontroleerd en geïnspecteerd. Daarnaast zal Handig.net in hoeverre dat mogelijk is transparant zijn en inspelen op jouw wensen. Ik wens je heel veel shopplezier!

Gegevens

E-mailadres: info@handig.net

Gevestigd: Capelle aan den IJssel

Geregistreerd: KVK Rotterdam

KVK-nummer: 83833056

BTW-nummer: NL003884658B55

IBAN: NL60INGB0007676587